Седящи бебета

Фотосесии на седящи бебета

Снимките за седящи бебета и малки деца са свързани със създаването на удобна и безопасна среда, в която те да играят и да се забавляват. Това ще ми позволи да заснема естествени и откровени снимки, които ще уловят тяхната уникална индивидуалност и автентични семейни моменти.

Фотосесия на седящи бебета
Бебе Натали

Фотографията на седящи бебета заснема бебета на възраст между 9 и 15 месеца. Те са вече стабилни и общуват с интерес със заобикалящата ги среда. Обичат да изследват ,преоткриват и вкусват всичко. Всичко това ги кара да бъдат весели , усмихнати и жизнерадостни. Идеален момент за заснемането им е първия рожден ден. Снимането на бебета е удоволствие, към което много роднини и приятели, ще се втурнат веднага щом се срещнат с новото попълнение в семейството и това не е изненадващо: бебетата са безумно сладки, а докато растат се проявяват все повече и повече черти от личността им. Независимо дали се смеят, или гледат с любопитство, дали са замислени, или развеселени, фотографирането е един от най-добрите начини да се проследят и запазят тези неповторими и бързо преминаващи етапи от развитието.

Фотосесиите на по-големи бебета ,може да бъдат направени,както в домашна обстановка,така и сред природата. Началото на сесията е добре да бъде съобразена с режима на бебето. Издават се всички добри кадри. Те са художествено обработени. След записан час ще обсъдум вашата представа за визията на бебето и местопложението на фотосесията.