Фотограф за кръщене

Заснемане на кръщене

 

Добре дошли в моята страница за портфолио на кръщене! Кръщението е важен момент в живота на всеки християнин.То символизира решението му да последва Исус Христос и да бъде част от неговата общност от вярващи.

Светото Кръщение е първото и основно тайнство на Църквата, в което човек приема Божието благословение.Кръщението приобщава християнина към Христовата Църква, без да е кръстен човек не може да се нарече християнин. Тайнството Кръщение се извършва само веднъж и повече никога не се повтаря.

Прочети повече

Кръстниците в православната църква поемат грижата да наставляват и напътстват новокръстените в бъдещия им живот на християни.

Миропомазването се извършва веднага след кръщението. Обединяването на двете тайнства е твърде древно. Светият Дух  бележи душата на посвещавания с небесен и божествен печат, а видимо това става, когато свещеникът помазва със свято миро тялото на новокръстения.

Ние предлагаме заснемане на кръщене за възрастни и деца. Кръщението обикновено се извършва чрез потапяне във вода. Това представлява умиране на старото аз и възкръсване за нов живот в Христос. Това е красиво и значимо изживяване.

Кръщенето се споделя със семейството и приятелите и за нас ще бъде чест да бъдем част от вашия специален ден.

Ако проявявате интерес да запаметите това събития искате да научите повече за това какво означава да бъдеш кръстен, ви каня да се свържете с мен. Ще се радвам да отговоря на всички ваши въпроси и ще ви помогне да вземете правилните решения при подготовката на кръщенето.

Фотосесиите по време на кръщенето ви позволяват да запазите специалните моменти и емоции от тази важна церемония. Снимките ще ви позволят да се върнете към тези спомени през годините и да ги споделяте с детето, когато порасне. Заснемането на кръщене помага да се създаде семейно наследство, което ще се предава от поколение на поколение. Снимките от кръщенето са част от вашата семейна история и могат да бъдат предадени на бъдещите поколения.

 

Кръщенето е един от най-вълнуващите моменти след раждането в християнското семейство

 

Кръщенето е важно семейно събитие и много близки и приятели могат да участват в него. Заснемането на кръщенето ви дава възможност да споделите тези специални моменти с тях и да им покажете какво се случва в този важен ден.

Кръщенето е пълно с емоции и изрази на щастие, радост и вълнение. Фотосесиите ви позволяват да уловите тези емоции и да запечатате неповторимите изрази на лицата на родителите, кръстниците, близките и самото дете.

Ако наемете професионален фотограф, можете да се възползвате от висококачествени снимки, които са изпълнени със стил и професионализъм. Тези снимки ще се отличават с красота, композиция и внимание към детайлите. Снимките от кръщенето могат да бъдат използвани за създаване на албум или за канава.

Документирайте този свят семеен празник и запазете важни моменти за вашето семейство. Може да се свържете с мен и да обсъдим отделните елементи в кръщенето и как да се подготвите за този неповторим миг във вашето семейство.


Заснемане на кръщене
Кръщенето е един от най-вълнуващите моменти след раждането в християнското семейство