Фотограф от Варна – Надя Великова

                                                                                                                      Добре дошли в моя сайт

Аз съм Надя Великова 

                    Професионален семеен фотограф от Варна,

                         специализиращ в бебешки фотосесии на новородени

Фотограф от Варна - Надя Великова
Надя Великова

Работата като фотограф на новородени може да бъде изключително удовлетворителна и носи много радост. Работата с тези малки същества и запечатването на техните първи дни и седмици в живота е прекрасен начин да споделя вълнението на родителите и да им помогна да запазят тези специални моменти завинаги. Моята работа ще помогне на родителите да създадат спомени за първите дни и седмици от живота на техните бебета. Моите снимки ще запечатат нежните черти, изразите и моментите на вашите малки същества и ще ви позволят да се върнете във времето и да се насладите на това прекрасно време.

Прочети повече

Едно от най-големите удоволствия в работата като фотограф на новородени е доставянето на щастието и радост, която предоставям на родителите. Като фотограф аз ви помагам да съхраните тези прекрасни моменти и да ги споделите със своите близки. Когато заснемам специални моменти на вашите семейства, като например сватби, бременности, новородени или семейни фотосесии, аз съм свидетел на щастието и радостта ви. Да усетя вашата усмивка и благодарност при виждането на снимките е невероятно възнаграждение за моята работа.

Нека ви разкажа малко за себе си – Живея и практикувам работата си във Варна и в областите Добрич и Шумен.

Като семеен фотограф, имам възможност да помагам на семействата да създават специални спомени и да запечатват най-важните моменти от тяхния живот. Тези снимки ще бъдат ценени и гледани през годините, като вие ще се връщате към тях с усмивка и носталгия.

Дълги години се занимавах с търговия. Но фотографията винаги е била моя страст. Снимах навсякъде, всичко. След криза в моя бизнес аз реших да оставя всичко и да започна да уча фотография. В началото исках да снимам сватби. И снимах. Хареса ми да запечатвам емоциите на хората. Докато един ден колега ме помоли да снимам първото си новородено бебе. Влюбих се. Не само,че обичах новородените, но и всяка снимка се превръщаше в малко произведение на изкуството. Нямах търпение да снимам още и още новородени бебета.

Вдъхновението

Вдъхновението ми продължи след като се наложи да се снабдя с различни пропсове. Преоткрих нещо, което моята баба ме учеше като малка. Да плета. Всички дрешки на бебетата са плетени от мен. Обожавам земните цветове. Обичам простотата в снимките. Обичам работата си. Благодаря на всички семейства, които ми се довериха и ми дават възможност да продължавам да се уча.

Семейството ми

Семейна съм, имам две дъщери. Семейството ми е моя голяма упора и стимул да вървя уверено напред. Моят път продължава с това да създавам вашите спомени. Да снимам вашите деца и семейства е радост за мен. Правя всичко с най-голяма любов и старание.

Ще се радвам да бъда вашия фотограф от Варна

Аз съм Надя Великова – Професионален семеен фотограф от Варна, специализиращ в бебешки фотосесии на новородени
Ще се радвам да бъда вашия фотограф от Варна